Friday, June 21

Oude Manieren brengen Nieuwe Dagen

Consistent zijn is zijn als een rots.

Consistent gebruik maken van jouw gaven zorgen ervoor dat je straalt. Een consistent karakter zorgt ervoor dat je sterk bent.

Consistentie is opstaan op een geroutineerde tijd. Elke dag drie maaltijden eten. Regelmatig vroeg naar het werk gaan. Iedere ochtend met klanten bellen. Met mensen zijn die jou nodig hebben en jouw wereld bouwen.

Bidden en de bijbel lezen als routine en niet als inspiratie. Regelmatig naar de kerk gaan en niet alleen wanneer je voelt dat je “het nodig hebt”. Je rekeningen aan het begin van de maand betalen, en niet “als er nog iets over is”.

Als je wacht op inspiratie mis je bijna elke mogelijkheid. Mogelijkheden kloppen op al onze deuren, maar het is de persoon met gewoontes die voorbereid is wanneer het komt.

Dus consistentie bereid je voor op mogelijkheden. Consistentie zorgt ervoor dat anderen vertrouwen in je hebben – dan komen de mogelijkheden.

Dus ga en draag vrucht. Wees een succes. Denk je dat het om inspiratie gaat? Ik denk het niet!

Eerst het zaad, dan de ontkieming. De plant groeit door verschillende soorten weer en seizoenen heen. Uiteindelijk, als laatste deel van het proces komt er jaar in jaar uit vrucht.

Vrucht is het product van consistentie. Het regent, maar ik blijf staan. Het is zonnig, maar ik blijf drinken. Het waait, maar ik blijf geankerd.

Bepaal vandaag je routines. Wat, wanneer, waar en hoe? Tot ziens in de kerk

Take a look at this Video encouragement (Good Habits)